Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat luni că nu crede ca în cadrul Comitetului Executiv al PSD de astăzi să va discuta despre revocarea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. "Ne ascundem după deget la acest subiect”, a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu vedeţi că ne ascundem după deget la acest subiect? În afară de câteva voci care spun răspicat că Tudorel Toader şi-a făcut datoria de ministru şi că trebuie susţinut în condiţiile astea şi că scandalul este uriaş, aceleaşi voci pe care le cunoaşteţi, restul, poziţia oficială este că nu ne implicăm sub nicio formă în acest subiect”,a spus Codrin Ştefănescu.

De asemenea, el a spus că toată lumea aşteaptă o decizie a preşedintelui Klaus Iohannis.

"Nu mai ştiu în ce ar mai trebui să ne implicăm, pentru că lucrurile sunt cunoscute la nivel naţional şi toată lumea aşteaptă acum de la Cotroceni o decizie. Eu zic aşa: să fim calmi pe acest subiect până când domnul Iohannis trage o concluzie şi, după aceea, vom avea cu siguranţă mai multe comentarii”, continuat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.