Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a susţinut luni că în PSD nu este niciun puci, ci “dorinţa firească a unor colegi de a-şi întări puterea pe care o au”, afirmând că şi-ar dori o competiţie corectă pentru funcţiile de conducere, astfel încât să aibă şansa să-şi depună candidatura şi Liviu Pleşoianu, şi Şerban Nicolae şi "mulţi alţi colegi care în ultimii ani s-au bătut primind telefoane de ameninţare".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat despre managementul partidului, Codrin Ştefănescu a spus că este şi acesta un subiect şi că dacă PSD vrea să aibă grijă de oameni, nu pot fi chemaţi la Congres şi să li se dea în plic soluţii

“E şi ăsta un subiect. Dacă vrem să avem grijă de oameni, în primul rând să avem grijă de colegii noştri de partid. Nu putem să-i chemăm sâmbătă la Congres şi să le dăm în plic nişte soluţii. Lucrurile sunt mai complicate, încercăm să le decomplicăm”, a afirmat acesta.

El susţine că în PSD nu este niciun puci, ci “dorinţa firească a unor colegi de a-şi întări puterea pe care o au”.

“Nu este niciun puci, este dorinţa firească a unor colegi de a-şi întări puterea pe care o au, ignorând celilalţi membri de partid şi vocile din partid”, a explicat el.

“Preşedintele l-am susţinut să ajungă preşedinte, să dea câteva bătălii puternice în partid şi am crezut tot timpul în camaradul Liviu Dragnea că va ţine cont de lucrurile astea. Sper să ţină cont şi astăzi şi la Congres de lucrurile astea şi de vocile foarte puternice în ceea ce priveşte lupta cu statul parallel”, a continuat Ştefănescu.

El afirmă că şi-ar dori o competiţie corectă pentru funcţiile de conducere.

"Da, aş dori o competiţie corectă (pentru funcţiile din PSD - n.r.), să aibă şanse să-şi depună candidatura şi Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae şi mulţi alţi colegi de-ai mei care în ultimii ani s-au bătut primind telefoane de ameninţare”, conchide el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.