Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă, duminică seară, că procurorii au clasat a 12-a plângere pe care PNL şi PNL au făcut-o împotriva sa, dar precizează că se aşteaptă la alte dosare. ”E disperare mare că vin alegerile şi trebuie să fabricăm ceva împotriva adversarilor politici”, a transmis primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Domnilor Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, am o veste foarte importantă pentru partidele pe care le conduceţi. Procurorii au clasat a 12-a plângere PNL& PSD făcută împotriva mea”, a scris, duminică seară, pe Facebook, Clotilde Armand.

Aceasta a explicat că, acum câteva luni, cei din PNL&PSD anunţau că este urmărită penal într-o nouă plângere pentru presupuse fapte de abuz în serviciu.

”Erau supăraţi că sponsorii lor din imobiliare nu mai puteau construi pe spaţiile verzi şi nu-şi mai puteau ridica blocurile în cartierele de case. Pentru că la Sectorul 1 respectăm legea (...) Procurorii nu s-au lăsat impresionaţi. Şi ce să vezi? Au clasat a 12-a plângere PNL& PSD împotriva mea”, a mai scris Armand.

Aceasta anunţă că se aşteaptă şi la alte plângeri penale ”nefondate” pe numele său: ”E disperare mare că vin alegerile şi trebuie să fabricăm ceva împotriva adversarilor politici. Nu credeţi toate fumigenele plăţile de ei în presă. Noi ne vedem în continuare de angajamente şi de administraţie”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.