Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a afirmat că fostul premier al Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, a fost victima unor campanii de denigrare extrem de acide şi de puternice, menţionând că partidul nu poate să stea într-un singur om. Preşedintele PNL Bucureşti a precizat că în contextul în care începea să se deterioreze relaţia cu premierul Nicolae Ciucă, PNL a zis că nu este bună acea direcţie şi i s-a cerut demisia lui Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciucu a declarat, sâmbătă, la Digi 24 că  Florin Cîţu era în vara anului trecut o opţiune mai proaspătă decât era Ludovic Orban.

„Florin Cîţu în vară era clar o opţiune mult mai proaspătă decât putea să fie Ludovic Orban. Şi a rămas. Din păcate, Florin Cîţu a fost subiectul unor campanii furibunde împotriva domniei sale, una din partea fostului partener de la guvernare de la USL-PLUS. Şi una din partea chiar a lui Ludovic Orban, care a dus o campanie foarte, foarte urâtă, murdară împotriva lui Florin Cîţu, aducându-i şi acesteia nişte prejudicii de imagine foarte, foarte mari, dar şi Partidului Naţional Liberal. Ludovic Orban a mers pe mentalitatea după mine potopul”, a explicat Ciprian Ciucu.

El a menţionat că un partid trebuie condus de oameni cu cotă mare de încredere.

„Deşi din păcate, nu am reuşit după aceste două campanii de denigrare extrem de puternice şi extrem de acide, nu a reuşit după aceea să găsească cadenţa ca să surmonteze deficitul de imagine, iar un partid politic trebuie să fie condus de oameni care au o cotă de încredere mare în societate pentru că asta îi oferă legitimitate la guvernare şi îi oferă oportunitatea să promoveze politici publice care să aibă susţinere pentru că fără susţinere nu mai poţi să faci nimic”, a explicat primarul Sectorului 6.

Întrebat dacă Florin Cîţu este victima propriilor succese, Ciprian Ciucu a răspuns: „Este victima nu a propriilor succese, ci este victima unor campanii de denigrare extrem de acide şi de puternice. Şi atunci evident partidul nu poate să stea într-un singur om. Era momentul să ne găsim acum cadenţa. De ce? Pentru că avem nevoie de guvernare, avem nevoie ca să punem rezultatele pe masă şi în contextul în care începea să se deterioreze relaţia cu premierul, partidul a zis nu este ok acea direcţie şi i s-a cerut demisia”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.