Premierul Nicolae Ciucă a declarat că vizita sa în Ucraina a avut două obiective, primul ar fi de a exprima solidaritatea României cu poporul ucrainean în faţa agresiunii ilegale şi nejustificate a Rusiei şi al doilea de a continua discuţiile cu privire la sprijinul pe care va continua ţara noastră să îl acorde Ucrainei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

„Doresc să menţionez că vizita a a avut două obiective, primul a fost acela de a continua să exprimăm solidaritatea cu poporul ucrainean în faţa agresiunii Federaţiei Ruse şi totodată să condamnăm ferm şi deschis această invazie ilegală, neprovocată, nejustificată. Al doilea obiectiv a fost de a stabili şi continua discuţiile sprijinului pe care îl acordă România poporului ucrainean şi în acest context relaţiile bilaterale le-am stabilit şi urmează să le consolidăm. (...) Am discutat despre refacerea reţelelor, alimentarea cu apă şi asigurarea serviciilor medicale”, a afirmat Nicolae Ciucă, miercuri la Guvern. 

El a adăugat că a fost la Kiev împreună cu preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu şi ministrul de Externe Bogdan Aurescu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.