Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat marţi că miniştrii PNL din viitorul Guvern vor trebui să aibă profesionalismul necesar pentru a putea să îndeplinească obiectivele din programul de guvernare. Vom veni cu propuneri care vor fi votate şi aprobate astăzi în Biroul Politic Naţional, a anunţat Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu este vorba despre eşalonul unu sau eşalonul doi. Sunt miniştri care şi-au desfăşurat activitatea în Guvernul pe care l-am condus. Pe baza evaluărilor, o parte dintre ei se vor regăsi şi în noul Cabinet, iar pentru celelalte poziţii, la nivelul partidului vom veni cu propuneri care vor fi votate şi aprobate astăzi, în Biroul Politic Naţional, astfel încât să avem acea nominalizare a miniştrilor care au profesionalismul necesar pentru a putea să îndeplinim obiectivele din programul de guvernare”, a spus Nicolae Ciucă despre viitorii miniştri PNL din Guvernul Ciolacu.

”Suntem absolut conştienţi că indiferent de ceea ce se va întâmpla la nivelul fiecărui partid, activitatea şi aprecierea noastră, la nivelul cetăţenilor României, se va face pe baza rezultatelor la guvernare. Ca atare, la aceste nominalizări am avut în vedere activitatea şi modul în care ne îndeplinim obiectivele din programul de guvernare”, a mai spus el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.