Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat jooi că un spital nu poate funcţiona nici cu 3 milioane de lei, şi că este nevoie de finanţare, iar toate aceste decizii la nivelul Ministerului Sănătăţii în coordonare cu CAS, să asigure funcţionarea sistemului de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicolae Ciucă a fost întrebat la sediul PNL despre situaţia de la unele spitale, care au primit de la Casa de Sănătate doar 300 de lei.

”Un spital nu poate funcţiona nici cu 3 milioane de lei, este nevoie de finanţare şi este nevoie ca toate aceste decizii la nivelul Ministerului Sănătăţii în coordonare cu Casa Naţională de Sănătate, să asigure funcţionarea sistemului de sănătate”, a precizat preşedintele PNL.

Despre faptul că nu s-a mai făcut rectificare bugetară, preşedintele PNL a spus: ”Este o decizie luată la nivelul guvernului, când am fost premier am răspuns”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.