Premierul Nicolae Ciucă a declarat, cu ocazia vizitei pe care a făcut-o miercuri la Chişinău împreună cu preşedintele Klaus Iohannis, că „România va continua să acorde sprijin umanitar şi să asiste refugiaţii care trec din Ucraina prin Republica Moldova în vederea tranzitării către alte state membre UE”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am participat alături de preşedintele Klaus Iohannis la întrevederea cu preşedintele Republicii Moldova, dna. Maia Sandu. Am putut reconfirma sprijinul concret pentru Republica Moldova în ceea ce priveşte gestionarea crizei refugiaţilor. România va continua să acorde sprijin umanitar şi să asiste refugiaţii care trec din Ucraina prin Republica Moldova în vederea tranzitării către alte state membre UE”, a afirmat Nicolae Ciucă, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului României.
 
El a adăugat că „suntem pe calea cea bună şi în implementarea angajamentelor asumate la şedinţa comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova, precum Acordul privind asistenţa nerambursabilă în valoare de 100 milioane euro sau aprobarea Acordului privind tarifele de roaming”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.