Premierul Nicolae Ciucă a afirmat că procentul de înmagazinare a gazelor naturale în depozitele naţionale a depăşit 80%. „România a atins astfel ţinta stabilită de Comisia Europeană pentru 1 noiembrie”, a adăugat şeful Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Procentul de înmagazinare a gazelor naturale în depozitele naţionale a depăşit 80%. România a atins astfel ţinta stabilită de Comisia Europeană pentru 1 noiembrie. Continuăm proiectele deja începute pentru asigurarea independenţei energetice a României, precum extracţia de gaze naturale din Marea Neagră, care acoperă aproximativ 10% din necesarul de consum al ţării”, a scris Nicolae Ciucă, luni pe Facebook. 
 
El a adăugat că aşa cum a promis, vor fi suficiente cantităţi de gaz pentru iarna 2022–2023, astfel încât să fie protejaţi consumatorii casnici, întreprinderile mici şi mijlocii, serviciile sociale şi industria critică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.