Nicolae Ciucă i-a îndemnat pe liberalii de la PNL Galaţi să meargă din uşă în uşă, din stradă în stradă şi să prezinte oamenilor faptele lor şi să le spună că este o distincţie de performanţă între administraţiile liberale şi restul administraţiilor locale conduse de alte partide. „Pentru a putea în continuare ca PNL să îşi asume rolul de garant al libertăţii, echilibrului, cer filialei din Galaţi să asigure cel mai bun scor din istoria sa”, a mai spus preşedintele PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

„Importante sunt faptele noastre. Important este exact ceea ce trebuie să facă orice om de administraţie şi orice politician care îşi asumă să facă ceva pentru oameni. Atunci fă toate acestea cu suflet, cu dăruire, pentru că înapoia noastră rămân faptele. Avem nevoie de dvs să mergeţi din uşă în uşă, din stradă în stradă, la prieteni, alături de toţi cei care au făcut lucruri în viaţa lor şi să spuneţi ce face PNL, nu ce zice. Ce face şi ce a făcut. Daţi-le exemplele localităţilor din ţară unde avem adminsitraţie liberală, unde se vede clar diferenţa. E doar o chestiune de mesaj de la om la om. Nu ne trebuie altceva. Eu am încredere în tot ceea ce au reuşit să realizeze în această echipă liberală şi George Stângă, şi George Scarlat şi Onuţ Atanasiu şi domnul Victor Paul Dobre, toţi cei care la un moment dat au asigurat Galaţiului o anumită culoare, culoarea liberală. Sper ca pe 9 iunie Galaţiul să aibă culoare liberală”, a afirmat Nicolae Ciucă, marţi, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Galaţi.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

El a mai spus că „pentru a putea în continuare ca PNL să îşi asume rolul de garant al libertăţii, echilibrului, cer filialei din Galaţi să asigure cel mai bun scor din istoria sa”.

„E posibil, domnule preşedinte? Să vedem. Pe 9 iunie seara, dincolo de bucuria victoriei, vreau foarte mult să ne bucurăm de coerenţa şi continuare programelor noastre de sprijin a familiilor, a comunităţilor, de construirea unei Românii puternici pentru o Europă unită”, a conchis Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.