Premierul Nicolae Ciucă afirmă, în mesajul de Sf. Gheorgh, că semnificaţia Sfântului al cărui nume îl cinstim astăzi este profund legată de izbânda binelui, adevărului, prin puterea credinţei, în pofida oricărui obstacol, aceasta fiind "o lecţie de viaţă demnă de urmat în aceste vremuri dificile".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Credincioşii creştini îl prăznuiesc astăzi, în a doua zi a Sfintelor Sărbători de Paşte, pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, simbol al dreptăţii, dăruirii şi sacrificiului de sine. Purtător al biruinţei pentru istoria Bisericii Creştine, semnificaţia Sfântului al cărui nume îl cinstim astăzi este profund legată de izbânda binelui, adevărului, prin puterea credinţei, în pofida oricărui obstacol. O lecţie de viaţă demnă de urmat în aceste vremuri dificile", afirmă premierul în mesajul transmis cu prilejul Zilei Sfântului Mare Mucenic Gheorghe.

El doreşte tuturor românilor care poartă numele Sfântului Mare Mucenic, precum şi militarilor din Forţele Terestre cărora le este ocrotitor, sănătate, curaj şi puterea de a-şi realiza visul!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.