Premierul Nicolae Ciucă a afirmat la întâlnirea avută cu conducerea PNL Timiş, că membrii viitorului Guver vor fi decişi n în funcţie de competenţe şi de experienţa profesională, afirmă surse participante la discuţii, potrivit cărora Ciucă a reluat şi declaraţiile referitoare la condiţiile în care formaţiunea liberală va rănâne în actuala formulă de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vom stabili garnitura membrilor viitorului Guvern în funcţie de competenţe şi de experienţa profesională”, le-a transmis liderul liberal colegilor de partid in Timiş.
 El a reluat afirmaţiile conform cărora actuala Coaliţie reprezintă singura formulă prin care poate fi guvernată eficient România.
”Dacă PNL va fi pus în situaţia de a nu-şi putea pune în aplicare viziunea de guvernare, prezenţa noastră în actuala formulă ar putea fi revizuită”, a subliniat Ciucă, potrivit unor surse participante la întâlnire.
Anterior, Ciucă le-a transmis un mesaj similar şi liberalilor din Vrancea, cărora le-a spus că succesul rotativei va însemna un prim exemplu din istoria noastră postdecembristă de guvernare partajată între dreapta şi stânga politică şi că rolul partidului va rămâne acelaşi, de garant al stabilităţii guvernamentale.
Săptămâna trecută, într-o şedinţă cu liderii din teritoriu, liderul liberal a afirmat şi căPNL va respecta rotativa la guvernare, subliniind însă că liberalii nu vor accepta să rămână la guvernare cu orice preţ.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.