Premierul Nicolae Ciucă participă, joi, la Oradea, la inaugurarea lucrărilor la fabrica Nokian Tyres şi a apreciat că România are nevoie de proiecte de anvergură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem nevoie de proiecte de anvergură care să aibă o contribuţie substanţială la dezvoltarea economiei noastre”, a afirmat, joi, premierul Nicolae Ciucă, la ceremonia de inaugurare a lucrărilor la fabrica Nokian Tyres, prima fabrică de producere a anvelopelor cu emisii zero de CO2 din lume.

Premierul a precizat că fabrica, ce va produce primele anvelope în 2024, va aduce beneficii pentru toţi cei implicaţi.

”Astăzi are loc inagurarea oficială. Am înţeles că, în 2024, vom avea primele anvelope produse la Oradea. Pentru Oradea va însemna un loc important pe harta producţiei de automotive în Europa şi în lume, va însemna mai multe locuri de munmcă, mai mulţi bani la bugewtul local şi mai mulţi bani la bugetul de stat. Este un demers care va asigura o parte de beneficiu pentru toţşi actorii implicaţi în acest proiect”, a mai transmis premierul.

Acesta a mulţumit companiei care a ales România pentru realizarea acestei fabrici şi a subliniat oportunităţile pe care le aduce zonei investiţia de peste 600 de milioane de euro. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.