Preşedintele PNL Nicolae Ciucă susţine că, din postura de şef al Armatei, a lucrat foarte bine cu adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană. Totuşi, candidatura lui Mircea Geoană, fost lider PSD, din partea PNL la alegerile prezidenţiale ”este un scenariu cu o probabilitate foarte, foarte mică”, susţine liderul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PNL Nicolae Ciucă a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, cum a lucrat, ca şef al Armatei, cu secretarul general adjuncr al NATO, Mircea Geoană.

”Foarte bine. Şi comunic cu domnul Mircea Geoană de fiecare dată pe probleme care vizează aspectele legate de securitate. Este o relaţie pe care o respect şi o voi respecta întotdeauna”, a spus Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă se aşteaptă ca Mircea Geoană să candideze la alegerile prezidenţiale, Nicolae Ciucă a răspuns: ”Este decizia dumnealui”.

Cât despre varianta ca PNL să susţină candidatura lui Geoană la prezidenţiale, Nicole Ciucă a replicat: ”Răspunsul este unul singur: PNL va susţine un membru al PNL”.

Întrebat dacă Mircea Geoană poate deveni membru PNL, apoi candidat la prezidenţiale, Nicolae Ciucă a comentat: ”Eu cred că este un scenariu cu o foarte, foarte mică probabilitate”. 

Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană se situează pe primul loc în intenţiile de vot la alegerile prezidenţiale, cu 26,5%, urmat de Marcel Ciolacu - 18,9%, Diana Şoşoacă - 14%, George Simion şi Nicolae Ciucă, indică datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. În varianta în care ar candida şi liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, Geoană ar obţine 24,6% din voturi, Marcel Ciolacu - 15,1%, Diana Şoşoacă - 14,8%, urmată de Nicolae Ciucă, Victor Ponta şi George Simion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.