Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat, sâmbătă la ceremonia de spargere a solului pentru Spitalul Regional de Urgenţă Cluj, că este responsabilitatea tuturor partidelor, indiferent de culoarea politică să se ocupe de tot ce înseamnă accesul la servicii medicale performante. „La Cluj, e primul spital construit de la zero după Revoluţie, prin asumarea responsabilităţii autorităţilor locale şi trebuie bine coordonate aceste lucruri”, a completat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că trebuie să vorbim doarte puţin despre ceea ce se întâmplă aici pentru că s-a vorbit foarte mult în ultimii ani. E un proiect foarte aşteptat de mulţi ani. Îmi aduc aminte că la Guvern din decembrie 2021 am tot vorbit şi rânduit ca lucrurile să se întâmple. Este o responsabilitate a tuturor, indiferent de formaţiunea politică, să ne ocupăm de tot ce înseamnă accesul la servicii medicale performante şi acest lucru se întâmplă în trei centre universitare unde medicina face performanţă. Nu de multe ori am auzit că cel mai bun medic este acceleratul de Cluj. Nu trebuie să rămânem la acest nivel”, a afirmat Nicolae Ciucă, sâmbătă, la ceremonie de spargere a solului pentru Spitalul Regional de Urgenţă Cluj.

Preşedintele PNL a mai spus că, la Cluj, „e primul spital construit de la zero după Revoluţie, prin asumarea responsabilităţii autorităţilor locale şi trebuie bine coordonate aceste lucruri”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Am reuşit să demonstrăm că dincolo de egoul politic se pot face lucruri demult aşteptate de către cetăţenii României”, a concluzionat liderul liberalilor.

La rândul său, primarul Clujului Emil Boc a precizat că „e un moment istoric şi în egală măsură un moment  care demonstrează capacitatea de a se lucra împreună între administraţiile locale, Guvern, universitate şi forţele politice”,

Edilul oraşului Cluj a reamintit că a semnat hotărârea de Guvern pentru a  fi dat terenul de şapte hectare din comuna Floreşti, în vederea construirii Spitalului Reguional de Urgenţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.