Candidatul la funcţia de preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că este nevoie de accelerarea reformelor şi de închiderea Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV), "care nu se mai justifică". "De asemenea, asteptăm o decizie pozitivă pentru aderarea la Spaţiul Schengen", subliniază el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciucă a afirmat că nu este negociabilă garanţia pentru statul de drept, pentru o justiţie independentă.

"Avem nevoie să accelerăm reformele, să reuşim să închidem MCV care nu se mai justifică. De asemenea, asteptăm o decizie pozitivă pentru aderarea la Spaţiul Schengen, iar pentru asta ne bazăm pe sprijinul colegilor noştri din Partidul Popularilor Europeni. Facem parte din marea familie a Popularilor Europeni (...), iar Guvernul României condus de liberali ne plasează în rândul celor mai bine reprezentate ţări în Partidul Popularilor Europeni", a declarat Ciucă.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.