Senatorul PNL Florin Cîţu îi invită pe ”specialiştii din PSD” la o întâlnire în care să dezbată, alături de mediul de afaceri şi reprezentanţii multinaţionalelor, ”măsurile anti-liberale” din programul de guvernare al coaliţiei, în special măsurile cele mai controversate lansate de social-democraţi, precum impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate şi amânarea reducerii TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Are curaj Liviu? Voi ce ziceţi? În Romania lucrurile devin serioase! Pentru că programul guvernului Tudose nu este cel votat de români în decembrie, am obligaţia să fac următoarea propunere: PROVOCARE PUBLICĂ - chem public specialiştii PSD (câţi vor ei) la o întâlnire în care să dezbatem, de faţă cu mediul de afaceri şi chiar şi multinaţionalele hulite de PSD şi Liviu Dragnea, măsurile anti-liberale adoptate în programul votat în Parlament! Impozit pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate, amânarea reducerii TVA, etc ...”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

Senatorul PNL propune ca la dezbatere să participe şi presa pentru a avea o reflectare cât mai corectă a întâlnirii. 

”România are nevoie de această dezbatere. Cred că această propunere este benefică pentru societatea românească şi ar reprezenta un prim semnal că politicienii înţeleg rolul pe care îl au în societate. Ar fi o dovadă de deschidere maximă din partea PSD-ului. Iar noi, opoziţia, arătăm că pariticipăm direct la lucrurile importante pentru România. Dar cel mai important, mediul de afaceri, cel care suferă cel mai mult de pe urma măsurilor PSD, merită o experienţă în premieră în România. Liviule, ai curaj? Doar dacă vrei tu se poate”, a mai scris senatorul Florin Cîţu. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.