Florin Cîţu a declarat că PNL nu va creşte taxe în perioada următoare, lucru pe care partidul îl susţine cu fermitate. El a mai spus că niciun sistem de impozitare care va duce la creşterea taxelor nu va fi accepat de liberali, întrebat despre ideea PSD de impozitare progresivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„De principiu, PNL a comunicat şi aseară care sunt elementele importante pentru noi şi aici nu vom creşte taxe în perioada următoare, ceea ce noi susţinem ferm. Nu a fost pusă pe masă rediscutarea. Niciun sistem de impozitare care va duce la creşterea taxelor nu va fi acceptat”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat marţi la Parlament dacă PNL susţine ideea social-democraţilor a impozitării progresive.

Liderul PNL a adăugat că PNRR nu poate fi modificat în perioada următoare.

„Problema e că la PNRR nu se poate face nicio modifcare foarte mult timp. PNRR a fost aprobat într-o formă, nu se poate discuta în acest moment”, a explicat Cîţu.

Acesta a mai spus că este de acord cu orice majorare de pensii sau alocaţii, dacă bugetul şi economia o vor permite.

„Sunt de acord cu orice majorare, în funcţie de cât ne putem permite. Dacă nu, vom vedea ce poate să îşi permită economia”, a conchis Cîţu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.