Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat, marţi, că îi pare rău că în urma negocierilor – conduse de Nicolae Ciucă - PNL nu are Ministerul Finanţelor. ”Cred că un premier fără Finanţe va fi o problemă, dar acesta este rezultatul negocierii” a afirmat Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Cîţu a fost întrebat, marţi, despre rezultatul negocierilor pentru formarea coaliţiei de guvernare şi a afirmat că a făcut tot ce a depins de el.  

”Dacă a fost nevoie să mă dau la o parte, m-am dat la o parte. Toate aceste lcururi le-am făcut pentru a debloca situaţia”, a afirmat Cîţu.  

Acesta a atras atenţia că a fost decizia partidului, iar negocierea a fost condusă de viitorul premier.  

”Mie îmi pare rău că nu avem Finanţele, cred că un premier fără Finanţe va fi o problemă, dar acesta este rezultatul negocierii. După ce se aşază lucrurile va trebuie să tragem linie şi să vedem cum mergem mai departe”, a mai declarat Cîţu.  

În cadrul negocierilor cu PSD s-a decis ca partidul care nu are premierul să deţină Ministerul Finanţelor, secretarul general al Guvernului şi Ministerul Transporturilor.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.