Florin Cîţu a precizat, despre posibilul caz de agresiune fizică asupra viceprimarului din Braşov Flavia Boghiu din partea unui liberal, că nu va tolera astfel de gesturi de violenţă, iar astfel de acţiuni vor fi sancţionate ferm de către PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu voi tolera acţiuni, gesturi sau cuvinte care instigă la violenţă! Orice e legat de acest subiect va fi sancţionat ferm de către Partidul Naţional Liberal. Organizaţia PNL Braşov se va ocupa să excludă din PNL persoana care a avut acest derapaj!”, a afirmat Florin Cîţu, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PNL.

Eurodeputatul USR Vlad Gheorghe a vorbit despre instigare la violenţă asupra Flaviei Boghiu, viceprimar al Braşovului, într-o postare a vicepreşedintelui PNL Tineret Braşov. „A pus o poză cu doamna Boghiu pe care au făcut-o să arate ca şi când ar fi lovită, adăugând comentariul «o prinde bine»”, a afirmat Vlad Gheorghe.

De asemenea, Dacian Cioloş a afirmat, în legătură cu cazul de agresiune fizică asupra viceprimarului din Braşov Flavia Boghiu din partea unui liberal, că cei din „conducerea PNL ar trebui să ia măsuri extraordinare şi rapide, pentru că este al doilea caz în mai puţin de o săptămână în care un membru al PNL agresează pe cineva de la USR”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.