Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, luni, despre o solicitare pentru demisia lui Marius Budăi, că nu s-a discutat acest lucru şi că el îşi exprimă opiniile în interiorul coaliţiei. ”Cred că este important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult, pentru a avea mai mult randament”, a precizat liderul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe noi ne interesează să implementăm PNRR-ul. Aşteptăm, avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două sunt importante la Ministerul Muncii. Cred că este important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult, pentru a avea mai mult randament”, a spus Cîţu. 

Întrebat dacă este un mesaj pentru ministrul Muncii, Marius Budăi, Cîţu a spus: Nu, în general, este un mesaj să muncim mai mult şi să vorbim mai puţin”, a spus el. 

Întrebat dacă PNL este mulţumit de activitatea ministrului Budăi, Cîţu a spus: ”Vom discuta, în coaliţie vom vedea ce spunem în coaliţie”. 

Preşedintele PNL a spus că nu s-a discutat despre eventuala cerere de demisie a lui Marius Budăi. ”Nu s-a discutat, eu  v-am spus doar că avem 24 de jaloane pe care trebuie să le facem, două sunt la Ministerul Muncii, vom vedea....Termenul este 31 martie, avem timp să le facem”, a spus liderul PNL. 

Întrebat dacă el este mulţumit de ministrul Muncii, Marius Budăi, Florin Cîţu a spus: ”Îmi spun opiniile în interiorul coaliţiei”. 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a transmis, săptămâna trecută, că schimbarea oricui ministru este responsabilitatea premierului, dar în acest moment nu s-a pus în discuţie acest lucru.

Reacţia Guvernului a venit după ce surse politice citate de Antena 3 susţineau că PNL vrea să propună în coaliţie remanierea ministrului Muncii, Marius Budăi, care insistă cu declaraţii referitoare la creşterea pensiilor şi renegocierea procentului din PNRR alocat acestora.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.