Premierul Florin Cîţu a afirmat că PNL a pierdut „baza” partidului în ultimii ani şi a adăugat că atunci când va fi preşedintele formaţiunii va readuce în PNL oamenii care s-au depărtat de partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Atunci când voi fi preşedintele PNL, voi asigura că voi aduce înapoi oamenii care s-au depărtat de PNL în ultimii ani, oameni din sectorul privat, oameni care muncesc, oameni care plătesc taxe, impozite, oameni care cred în liberalism, oameni care se uită la noi şi aşteaptă modernizarea României, aşteaptă modernizarea României prin investiţii, nu prin cheltuieli cu asistenţa socială sau prin pomeni electorale. Acei oameni vreau să îi aduc înapoi, alături de mine în PNL, pentru că i-am pierdut. Am pierdut baza PNL în ultimii ani şi acei oameni vor veni alături de noi pentru că le vom arăta că se poate, nu numai lor, ci şi românilor, că atunci când investeşti te poţi dezvolta”, a declarat Florin Cîţu, vineri la Piatra Neamţ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.