Preşedintele PNL, Florin Cîţu a afirmat, vineri, la Alba, că începe un turneu prin filialele Partidului Naţional Liberal, ”pentru că timpul trece şi alegerile din 2024 sunt foarte aproape”. Liderul PNL a comentat şi faptul că primarul liberal din Zlatna a semnat pentru demiterea preşedintelui Iohannis, pe listele AUR, el precizând că toţi cei care atacă partidul şi parteneriatul cu preşedintele României nu mai rămân membrii de partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am venit aici ca preşedinte al Partidului Naţional Liberal, după aceea ca preşedinte al Senatului, prin această vizită încep un turneu prin filialele Partidului Naţional Liberal. După Congres, este bine să vedem cum ne pregătim, pentru că timpul trece şi alegerile din 2024 sunt foarte aproape, chiar dacă nu ne dăm seama acum”, a afirmat Cîţu, la sediul PNL Alba. 

Liderul PNL a fost întrebat despre faptul că în urmă cu câteva zile, primarul liberal din Zlatna a semnat pentru demiterea preşedintelui oOhannis, pe listele AUR. 

”Da, a fost o discuţie ( în partid, nr). Eu am declarat că, atunci când oamenii acţionează împotriva PNL şi a parteneriatului pe care îl avem cu preşedintele Iohannis, nu mai rămân membrii de partid”, a spus Cîţu. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.