Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a municipiului Bucureşti, medicul Cătălin Cîrstoiu, susţine că în preziua anunţului candidaturii sale pentru primărie a aflat că şi Gabriela Firea şi Sebastian Burduja doreau să candideze. ”Eu, uman, o înţeleg pe doamna Firea, îl înţeleg şi pe domnul Burduja, dar din punctul meu de vedere, pentru Bucureşti, cred eu că varianta unei stabilităţi reale în următorii patru ani, de ce nu şi mai mult, o reprezintă tocmai această coaliţie, PSD-PNL”, afirmă Cîrstoiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ştiţi ceva? Doamna Firea şi-a dorit ceva. Şi domnul Burduja în egală măsură. Eu am aflat de asta în şedinţa coaliţiei, în preziua în care s-a anunţat această candidatură. Credeţi-mă că eu, uman, o înţeleg pe doamna Firea, îl înţeleg şi pe domnul Burduja, dar din punctul meu de vedere pentru Bucureşti - şi asta e cel mai important pentru că noi vorbim de oraş, de locuitorii lui - cred eu că varianta unei stabilităţi reale în următorii patru ani, de ce nu şi mai mult, o reprezintă tocmai această coaliţie, PSD-PNL. Gândiţi-vă că PSD şi PNL împreună depăşesc 50% din voturi. Este foarte important ca un Consiliu General să susţină planurile unui primar general, iar eu, astăzi, am un rol nou, eu practic sunt un exponent al acestei alianţe, primul aruncat într-o luptă pentru o primărie foarte importantă, Primăria Capitalei, iar eu, în egală măsură, îi reprezint şi pe cei din PSD şi pe cei din PNL. De fapt nu reprezint culorile lor politice, eu reprezint ideile, că-s bune şi într-o parte, şi-n cealaltă”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, marţi seară, la TVR Info.
 
El a dezvăluit că i-a cerut, luni seară, un sfat Gabrielei Firea cu privire la o declaraţie pe care el a făcut-o la o emisiune televizată, iar fostul primar i-a răspuns, marţi dimineaţă, că nu a văzut emisiunea, dar că o va vedea şi îi va răspunde. 
 
”Eu vorbesc cu doamna Firea”, a adăugat Cîrstoiu.
 
El a susţinut că, aşa cum ca medic a fost discret, făcând lucruri fără să apară la televizor, la fel va proceda şi ca primar.
 
”Eu nu am fost preocupat, ca medic, să am notorietate, din contră, eu am spus că un om modest care face medicină o face şi nu apare la televizor să prezinte premiere după premiere. Şi ca primar am să fiu la fel, să ştiţi, am să-mi fac treaba acolo, eu nu sunt un om de spectacol, nu sunt un om de show, eu o să-mi fac treaba şi lumea va aprecia ce am făcut”, a adăugat Cîrstoiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.