Liberalul Ciprian Ciucu şi-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6 al Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mergem mai departe. Mi-am depus candidatura pentru a continua împreună cu dumneavostră pentru Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti. Sunt parţial mulţumit de ce am reuşit în primul mandat şi nu complet mulţumit. Am învăţat multe în acestă perioadă şi mă aştept la rezultate mai bune în cel de-al doilea mandat. Au rămas multe proiecte de finalizat, fiecare este în diferite stadii de maturitate. Eu voi rămâne acelaşi pe care îl ştiţi. Determinat, uşor coleric, concentrat pe rezultate, împăciutor şi, sper eu, la fel de autentic. Vorba aceea din bătrâni... «what you see is what you get»”, a scris Ciprian Ciucu, luni pe Facebook.

Edilul a mai spus că Sectorul 6 a renăscut şi avem toate premisele ca în urmatorii ani să ne batem pentru locul I în Bucureşti.

„Ambiţia mea este că Vestul Bucureştiului să fie căt mai apropiat de Vestul Europei în ceea ce priveşte serviciile publice, spaţiile publice, calitatea vieţii. Eu zic că se poate! Am nevoie doar de încrederea dumneavoastră!”, a conchis Ciucu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.