Candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-Plus la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat duminică, după depunerea candidaturii, că va elimina corupţia şi risipa, precum şi toate conexiunile pe care interlopii le au în sector, în relaţiile cu primăria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 

“Performanţa nu a existat în această primărie şi împreună cu echipa mea, împreună cu echipa PNL de consilieri, împreună cu echipa de consilieri a alianţei USR-PLUS care va avea majoritate în Consiliul Local al Sectorului 6, chiar vom schimba faţa acestui sector. Vom elimina corupţia şi risipa şi vom elimina toate conexiunile pe care interlopii le au în acest sector, mă refer la relaţiile cu Primăria. Astăzi este ziua în care echipele noastre vor depune mai multe candidaturi şi sunt convins că în alegerile din 27 septembrie Nicuşor Dan va fi primarul general al Capitalei, iar candidaţii susţinuţi de către PNL, USR şi Plus vor fi primari la sectoarele Bucureştiului”, a afirmat Ciprian Ciucu, la ieşirea de la Biroul Electoral Municipal. 
Întrebat ce şanse are să câştige primăria având în vedere că l-a acuzat pe actualul primar al Sectorului 6 Gabriel Mutu şi candidatul PSD la alegerile locale că i-a sabotat acţiunile, Ciprian Ciucu a răspuns:   
“Nu că a încercat, că mi-a sabotat una dintre acţiuni. Pe Gabriel Mutu a blocat panotajul în Sectorul 6 pentru că controlează personal anumite firme şi mai multe ilegale, mi-a dat nişte bannere jos, am depus autorizaţie, nu mi-a răspuns, a ignorat-o şi a trimis ADP-ul să o dea jos, nu că mi-a sabotat. Gabriel Mutu se simte ameninţat de mine şi e normal să fie aşa pentru că am prima şansă în Sectorul 6”, a fost replica lui Ciucu.
Ciprian Ciucu a fost însoţit la Biroul Electoral Municipal de către preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, preşedintele USR, Dan Barna şi candidatul PNL şi USR-Plus la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.