Ciprian Ciucu a anunţat că a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti din cauza lipsei de timp. Primarul Sectorului 6 a motivat că are nevoie de timp pentru a se putea ocupa de numeroasele proiecte pe care le-a început pentru Sectorul 6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Mi-am depus astăzi demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început. Unele sunt deja finalizate, aşa cum ştiţi, iar altele sunt în derulare. Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul şi energia mea să le dedic oamenilor din Sectorul 6”, a scris Ciprian Ciucu, marţi pe Facebook.

Edilul le-a urat succes colegilor din organizaţia PNL Bucureşti, colegilor din Consiliul General şi le-a transmis că „toate proiectele noastre pot fi duse la îndeplinire cu dedicare şi seriozitate”.

„De astăzi înainte pentru mine va fi şi mai multă administraţie dar şi mai puţină politică. Pentru Sectorul 6!”, a completat Ciucu.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.