Candidatul partidul REPER la alegerile europarlamentare Dacian Cioloş acuză Guvernul Ciolacu de harababură generalizată în ceea ce priveşte organizarea alegerilor şi de faptul că ascunde competiţia la europarlamentare în spatele luptelor false dintre clanurile Piedone şi Firea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începutul oficial al campaniei electorale arată dezorganizare crasă: în toată ţara lipsesc procedurile unitare de afişaj electoral pe panouri. Unele primării nu au prevăzut locuri de afişaj pentru competitorii la alegerile pentru Parlamentul European, iar altele au aprobat mult prea puţine locuri de afişaj în raport cu numărul de locuitori, a adăugat Cioloş, potrivit comunicatului de presă al REPER.

„Marcel Ciolacu a comasat europarlamentarele cu localele şi PSD cu PNL ca să nu i se vadă incompetenţa şi că nu are soluţii pentru problemele adevărate ale oamenilor. Lipsa de anvergură europeană a candidaţilor de pe lista lui Marcel Ciolacu este acoperită de maşina de zgomote media plătită generos din subvenţii de la stat, din buzunarul oamenilor. Principala problemă în aceste alegeri a devenit clanul Piedone şi revenirea Gabrielei Firea după azilele groazei.  În condiţiile în care legislaţia europeană afectează aproape toate aspectele vieţii de zi cu zi a românilor, Ciolacu ascunde această competiţie electorală şi apoi va da vina din nou pe “Bruxelles” pentru că cei puşi de el pe liste cu mâna nu ştiu să negocieze în numele ţării”, a completat Dacian Cioloş, conform sursei citate.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.