Marcel Ciolacu a afirmat că ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu „taie frunză la câini” fără mască prin Parlament, în timp oamenii sunt nevoiţă să se înghesuie la cozi ca să se vaccineze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Bătaie de joc!!! Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliţi să se înghesuie la cozi la vaccin! Aşa arată campania de vaccinare a Guvernului  Florin Cîţu! Haos şi neputinţă! Şi apoi vă miraţi că oamenii s-au săturat de voi şi de aberaţiile voastre. Să vă fie ruşine!!!”, a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook. 
 
Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie COVID-19, pe holurile Parlamentului, relatează Ştirile Pro TV. Fost consilier onorific al ministerului Răzvan Cherecheş s-a declarat profund şocat că ministrul nu poartă mască în plin val al treilea  al pandemiei şi în condiţiile în care secţiile de terapie intensivă sunt aglomerate.
 
Comitetul de Coordonare a Vaccinării precizează luni că au existat întârzieri în ceea ce priveşte alocarea cantităţilor de vaccin către centrele de vaccinare, reacţia fiind transmisă după apariţia unor imagini de la centrul de vaccinare de la Romexpo, în care cei veniţi să se imunizeze stau şi aşteaptă cozi lungi, în afara clădirii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.