Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că a văzut situaţia total anormală prin care s-a ajuns ca elevii de nota 2 să primească burse de merit, iar aşa ceva este inadmisibil. El a precizat că a discutat cu ministrul Educaţiei pe acest subiect şi aşteaptă cât mai repede o soluţie prin care bursa de merit să reflecte performanţa şcolară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am văzut situaţia total anormală prin care s-a ajuns ca elevii de nota 2 să primească burse de merit. Aşa ceva este inadmisibil”, a spus premierul în şedinţa de Guvern.

Şeful Executivului a arătat că a avut o discuţie cu ministrul Educaţiei, Ligia Deca, dar şi cu sindicatele din educaţie, pe acest subiect.

”Am discutat cu doamna ministru Deca şi cu sindicatele. Şi aştept cât mai repede o soluţie prin care bursa de merit să reflecte performanţa şcolară”, a spus Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.