Marcel Ciolacu a declarat că „foamea de funcţii a lui Orban şi Barna a învins interesul pentru soluţiile reale de a scoate România din criza sanitară şi economică”. Liderul PSD a adăugat că social-democraţii nu vor vota niciodată acest Guvern „al menţinerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naţionale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Şandramaua pierzătorilor se va prăbuşi asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcţii a lui Orban şi Barna a învins interesul pentru soluţiile reale de a scoate România din criza sanitară şi economică. Nişte hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ţinut în lesă de Orban. Şi doi vicepremieri care aveau nevoie de nişte birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic!”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook. 
 
Preşedintele social-democraţilor a adăugat că şegul statului „doarme liniştit când ştie că peneliştii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul şi fugeau cu el în spate”.
 
„PSD nu va vota niciodată acest guvern al menţinerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naţionale! Totuşi, preşedintele Iohannis doarme liniştit când ştie că peneliştii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul şi fugeau cu el în spate?!”, a completat Ciolacu. 
 
Liderul PNL Ludovic Orban a declarat vineri seară, la finalul negocierilor pentru formarea unei coaliţii, că Florin Cîţu este candidatul pentru funcţia de prim-ministru, preşedinţia Camerei revine PNL, iar cea a Senatului, USR-PLUS.
 
Guvernul va avea doi vicepremieri, şi 18 ministere, dintre ele 9 vor fi conduse de PNL, 6, de reprezentanţi USR-PLUS şi 3 de reprezentanţi ai UDMR. Printre ministerele USR-PLUS se află şi cel al Justiţiei, iar UDMR are ministerele Dezvoltării, Mediului, Tineretului şi Sportului. 
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.