Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că formaţiunea nu renunţă la ideea de a depune o moţiune de cenzură în actuala sesiune parlamentară, explicând că s-au făcut presiuni pentru ca PSD să depună moţiunea în perioada de după demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. "Lucrăm la moţiunea de cenzură şi o să o depunem atunci când vom avea cele mai multe şanse ca moţiunea să treacă", susţine Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Nu am amânat nimic. Nu am anunţat. S-a făcut o presiune ca noi să depunem moţiunea de cenzură în această perioadă, cât era criza politică din interiorul coaliţiei, gâlceava aia. Eu nu fac planurile după USR, noi ne facem planurile după PSD. În această sesiune parlamentară Partidul Social Democrat va depune o moţiune de cenzură. Nu credeţi că s-au împăcat sau că acest guvern va funcţiona de mâine... vedem cum funcţionează, mor oamenii pe capete”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi, la Antena 3.
 
Liderul social-democrat nu a precizat dacă moţiunea de cenzură va fi depusă în luna mai sau în iunie, ultima lună a sesiunii parlamentare. 
 
"Avem în aceste două luni, lucrăm la moţiunea de cenzură şi o să o depunem atunci când vom avea cele mai multe şanse ca moţiunea să treacă. Este pentru prima oară după 30 de ani când numai după patru luni de la instaurarea unui guvern se vorbeşte de căderea Guvernului în mod real”, a completat Ciolacu.
 
El a catalogat actuala alianţă politică aflată la guvernare drept "o coaliţie a pierdanţilor (perdanţilor - n.r.)", susţinând că "ăştia-s mai răi decât CDR-ul".
 
"Tu, fiind perdant, nu ai nicio motivaţie în faţa românilor care până la urmă nu te-au votat şi nu te-au dorit în acel loc. Ei au nişte interese, sunt trei guverne într-unul singur, au interese total diferite. Este un chin între PNL şi USR-PLUS care e de vină şi au nişte lupte interne între Cîţu şi Orban, între Cioloş şi Barna şi aceste lucruri se văd. Este o incoerenţă în zona actului guvernamental. (...) Sunt fiecare cu jucăria lui fără să informeze primul ministru”, consideră Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.