Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, afirmă că România nu are niciun motiv de a intra în conflict armat cu Rusia şi nu crede că acest lucru se va întâmpla. "Consider că ceea ce face Vladimir Putin şi la ce instigă să facă poporul rus în acest moment este inacceptabil în 2022", a declarat Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ciolacu a fost întrebat, luni, dacă România nu a mai prelungit starea de alertă pentru că ar putea intra într-o situaţie de criză. 
“Am anunţat că nu mai trebuie prelungită starea de alertă înainte de a fi conflictul din Ucraina”.
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
 

Întrebat dacă România poate intra într-o altă situaţie, liderul PSD a răspuns: “România nu are niciun motiv de a intra într-un conflict armat cu Rusia şi nu cred că România va intra într-un conflict armat cu Rusia, dar cu toţii ştim ce se întâmplă în Ucraina şi consider că ceea ce face Vladimir Putin şi la ce instigă să facă poporul rus, în acest moment este inacceptabil în 2022”.
Marcel Ciolacu a mai fost întrebat dacă ştie de vreun proiect de lege privind reglementarea unei situaţii de criză. 
“Am ştiinţă, cum este şi normal, urmând astăzi să avem o discuţie cu primul ministru”, a explicat preşedintele PSD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.