Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, dacă preşedintele Camerei Deputaţilor sau USR PLUS vor face demersuri privind suspendarea din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis, PSD va fi "de acord", însă partidul pe care îl conduce nu va iniţia acum un astfel de demers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"PSD-ul este de acord dacă domnul Orban şi cu domnul Barna se hotărăsc să pornească un demers de suspendare a preşedintelui. PSD a venit cu două demersuri de suspendare a preşedintelui şi cred că este suficient în acest moment”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, la Realitatea Plus.
 
Ciolacu a susţinut că "autorul moral a ceea ce se întâmplă în acest moment este preşedintele Iohannis, care a decis să fie această coaliţie a perdanţilor”.
 
El consideră că "agenda românilor" nu este criza politică, "dacă este Cîţu sau nu este Cîţu".
 
Marcel Ciolacu a dat asigurări că parlamentarii PSD se vor prezenta, marţi, la votul privind moţiunea de cenzură.
 
"Am vorbit cu marea majoritate a colegilor, toţi PSD-iştii până acum, 157, sunt prezenţi, mai sunt şi nişte parlamentari neafiliaţi care ne-au anunţat că vor fi prezenţi. 160. Vom vota la vedere, nici nu se discută. Am înţeles din declaraţia domnului Simion că şi ei vor vota la vedere", a arătat el.
 
Ciolacu a reafirmat că PSD va propune declanşarea de alegeri anticipate, PSD fiind hotărât să nu voteze un guvern minoritar. 
 
"Era evident că se va ajunge la ceea ce trăim astăzi, pentru că nu există respectul faţă de învingător. Nefiind niciunul dintre ei un învingător, neavând un program (...) nu i-a unit nimic în actul de guvernare. Total nepregătiţi pentru actul de guvernare pentru administrarea unei ţări, nu numai la nivel guvernamental, uitaţi-vă şi la nivelul administraţiilor locale”, a susţinut Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.