Marcel Ciolacu a afirmat PSD susţine sancţiunile împotriva Federaţiei Ruse, dar nu va fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajaţii români, locurilor de muncă şi economia naţională. „Solicit din nou Consiliului inter-instituţional responsabil cu aplicarea acestor măsuri să înţeleagă că activitatea companiilor de care depinde viaţa a mii de familii de români trebuie să continue, oamenii să-şi primească salariile, iar familiile acestor angajaţi să nu sufere”, a adăugat liderul social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„PSD susţine sancţiunile împotriva Federaţiei Ruse, dar NU vom fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajaţii români, locurilor de muncă şi, în general, economia naţională. După situaţia de la fabrica din Slatina, a venit rândul uzinei din Reşiţa a TMK Artrom să se confrunte cu probleme severe generate de modul eronat în care anumite autorităţi ale statului interpretează aplicarea sancţiunilor împotriva oligarhilor ruşi. Solicit din nou Consiliului inter-instituţional responsabil cu aplicarea acestor măsuri să înţeleagă că activitatea companiilor de care depinde viaţa a mii de familii de români trebuie să continue, oamenii să-şi primească salariile, iar familiile acestor angajaţi să nu sufere!”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
El a mai spus că „scopul sancţiunilor este ca banii produşi în România să nu ajungă în Federaţia Rusă, nu să laşi fără loc de muncă mii de români”.
 
„Este inadmisibil să permiţi companiilor plăţi pentru contractele vechi, dar să nu-şi poată vinde marfa produsă în ultima lună! Sper că Guvernul va găsi din nou răbdarea şi determinarea să se inspire din soluţiile europene astfel încât aplicarea sancţiunilor să aibă cât mai puţine consecinţe negative asupra salariaţilor şi economiei naţionale. Aceasta este singurul mod logic în care România trebuie să reacţioneze!”, a completat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.