Marcel Ciolacu a declarat, joi la Botoşani, că PSD este în orice moment pregătit să îşi asume guvernarea şi are specialiştii necesară ca să facă acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu nu vreau să-l dezmint pe preşedintele României, domnul Klaus Iohannis care spunea că Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Îl anunţ oficial că, după trei luni de când a revenit Guvernul său, Parlamentul nu mai reflectă realitatea. Dacă mergem mâine la vot, vom avea o altă structură a Parlamentului. Lucrurile s-au întors foarte repede. PSD este pregătit în orice moment şi are specialiştii necesari pregătiţi la orice ora din zi şi din noapte şi să îşi asume această guvernare. Am spus că PSD este capabil şi îşi asumă o guvernare în plină criză sanitară şi economică”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat joi la Botoşani dacă este în interesul social-democraţilor în prezent să revină la guvernare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.