Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că „nu va exista o ordonanţă dată pentru noapte în ceea ce priveşte pensiile speciale sau modificările de pensionare la Armată, Jandarmerie sau magistraţi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vreau să fac un anunţ foarte clar. Nu va exista o ordonanţă dată pentru noapte în ceea ce priveşte pensiile speciale sau modificările de pensionare la Armată, Jandarmerie sau magistraţi. Nimeni nu îşi va permite să dea peste noapte o astfel de ordonanţă. Obligaţia Guvernului, asumată printr-un jalon în PNRR, este de a veni în Guvern cu un proiect şi pe urmă el va intra în dezbatere la Parlament. Îmi asum cele declarate că nu va exista o ordonanţă de urgenţă astfel încât militari, poliţişti, jandarmi se vor trezi cu regulile jocului schimbate”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat miercuri la Hala Laminor din Bucureşti, cum vor fi aplicate modificările privind pensiile speciale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.