Liderul PSD MArcel Ciolacu afirmă că a fost nevoie ca “partenerii” de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei şi solicită USR să voteze pentru comisia de anchetă solicitată de PSD pe acest subiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”A fost nevoie ca “partenerii” de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei! Românii trebuie să afle tot adevărul, iar USR are obligaţia să voteze LUNI pentru înfiinţarea comisiei de anchetă solicitată de PSD privind falsificarea datelor pandemiei. Dacă nu vor trece de la vorbe şi acuzaţii la fapte concrete, demonstrează că sunt în continuare complici la cel mai mare jaf din istoria României!”, a scris Ciolacu pe Facebook.
PSD avansat ideea înfiinţăîrii unei comisii de anchetă privind datele pandemiei, încă de când ministrul Vlad Voiculescu a afirmat că există erori de raportare a cazurilor de COVID-19.
Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, îi cere premierului Florin Cîţu să clarifice două aspecte în perioada în care va fi ministru interimar la Sănătate şi anume metodologia privind raportarea deceselor cauzate de COVID, dar şi pe cea a Unifarm, cel mai mare jaf al pandemiei, precizând că aceste două aspecte sunt legate de PNL.
” O să-l rog pe domnul ministru interimar care ocupă de asemenea funcţia de prim-ministru să revadă metodologia făcută sub conducerea PNL anul trecut cu privire la raportarea deceselor din spitale COVID-19. Nu aş vrea să arunc cu numere pentru că nu am reuşit să documentăm acest lucru, dar investigaţia noastră ne arată că există diferenţe fundamentale între numerele raportate şi cele reale”, a afirmat Voiculescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.