Liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu a afirmat că Vasile Dîncu nu s-a referit „sub nicio formă la cineva din partea PSD”, atunci când a afirmat, într-o postare făcută duminică pe Facebook dintr-o librărie din Bruxelles, că „aici nu se aude vocea idioţilor” şi că ”nici răcnetele proştilor şi nici şoaptele mieroase ale ticăloşilor nu pătrund până aici”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cu certitudine domnul Dîncu nu s-a referit la vreun coleg de-al său. Şi din discuţia avută, am întrebat acest lucru. Că sub nici o formă nu s-a referit la cineva din partea PSD”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat luni la Antena 3, la ce persoană s-a referit Vasile Dîncu, în postarea de pe Facebook făcută duminică, dintr-o librărie din Bruxelles în care scria că „nici răcnetele proştilor şi nici şoaptele mieroase ale ticăloşilor nu pătrund până aici”. 

Ministrul Apărării Vasile Dîncu a afirmat, într-o postare de duminică pe Facebook, că a ajuns, în orele rămase libere până la îmbarcarea în avion, într-o librărie, unde „nu se aude vocea idioţilor”.

„A sta aici este o adevărată terapie, un pansament pe o rană sângerândă. Nici răcnetele proştilor şi nici şoaptele mieroase ale ticăloşilor nu pătrund până aici (...) Aici e un paradis ascuns şi niciodată nu vor înţelege cretinii si mediocrii că aici lumea lor nu există şi nu contează”, a mai susţinut el.

Dîncu a mai spus că „prietenii tăcuţi din rafturi niciodată nu trădează şi nu mint”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.