Premierul Marcel Ciolacu a transmis românilor, în mesajul de Crăciun, că împreună putem construi ţara pe care ne-o dorim pentru copiii noştri, urându-le să petreacă momente frumoase alături de familie şi să aibă încredere că se poate face mult mai mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a transmis duminică, un mesaj video cu urări de Crăciun, pe pagina sa de Facebook. 
“Dragi români, în această zi Sfântă vă doresc multă sănătate, bucurie în inimi şi pace alături de familie. Pentru noi, românii, sărbătoarea Naşterii Domnului este o sărbătoare a bucuriei şi a speranţei. Este ziua în care Iisus a venit să dea lumii speranţă că binele poate învinge şi a învins. Îmi doresc să îmbrăţişaţi alături de mine speranţa în şansa României. Împreună, cu încredere, putem construi ţara pe care ne-o dorim pentru copiii noştri. Să petreceţi clipe frumoase alături de familie şi să aveţi încredere că împreună putem face mult mai mult. Crăciun fericit!”, a declarat Marcel Ciolacu.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.