Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, la Bacău, că ”prima doamnă a României, domnul Orban” a făcut ”pe ascuns filme la Centură”, pentru a crea impresia că investiţia se datorează PNL. ”N-am mai văzut un asemena gest decât când s-au plimnat cu metroul – tot o investiţie a PSD şi a guvernărilor PSD - sau cu trenul, doar de dus, până la Otopeni”, a mai afirmat Ciolacu, referindu-se la două dintre momentele în care Ludovic Orban l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aici, la Bacău, diferenţa între noi şi ei, între PSD şi PNL, se vede cel mai bine, între o echipă administrativă (...) şi o echipă de panglicari, oameni care vin, îşi fac poze şi îşi asumă munca altora. (...) Anul acesta ar fi trebuitsă prindă în bugetul de stsat 350 de milioane, astfel încât centura Bacau să fie finalizată. Au alocat doar 64 de milioane, în schimb au făcut cel mai urât lucru şi cel mai ruşinos în politică: u venit şi au făcut pe ascuns filme la centură  - prima doamnă a României, domnul Orban – să-şi asume şi această investiţie tot în dreptul PNL. N-am mai văzut un asemena gest decât când s-au plimnat cu metroul – tot o investiţie a PSD şi a  guvernărilor PSD - sau cu trenul, doar de dus, până la Otopeni”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Bacău, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis şi Ludovic Orban s-au participat, luni, la un test cu trenul pe conexiunea feroviară ”Gara de Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă”. 

Preşedintele şi premierul au împreună, de asemenea, la inaugurarea liniei de metrou Drumul Taberei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.