Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a fost ironic când a fost întrebat dacă i-a cerut fostului lider social-democrat Mircea Geoană să candideze la alegerile prezidenţiale, răspunzând că după ce a făcut acest lucru a sunat-o pe Diana Şoşoacă şi i-a propus să fie premier. Ciolacu a precizat că PSD nu va susţine un independent la alegerile prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marcel Ciolacu a fost întrebat marţi, dacă i-a cerut lui Mircea Geoană să candideze din partea PSD la alegerile prezidenţiale, aăa cum a susţinut fostul lider PSD, actual secretar general adjunct al NATO.
“După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană, am plecat şi am sunat-o pe doamna Şoşoacă şi i-am propus să fie premier”, a declarat Marcel Ciolacu.
El a mai fost întrebat dacă l-a vizitat pe Geoană, cu Mihai Tudose, aşa cum susţine fostul lider al PSD. 
“Împreună sau…?  Eu nu o să propun… eu sunt preşedintele Partidului Social-Democrat. Nu ştiu dacă voi fi candidat sau nu la funcţia de preşedinte. În acest moment vă spun cu toată sinceritatea că nici măcar nu m-am gândit să fiu candidat. Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de PSD-ist de această dată,  de membru fondator de 30 şi de ani, niciodată PSD-ul şi eu personal, nu că n-am să propun, nici nu o să-mi treacă prin cap să susţin un independent din partea PSD-ului”, a mai afirmat Marcel Ciolacu. 
 
Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană, exclus din partid, afirmă că oficiali ai PSD, printre care Marcel Ciolacu, au mers la el ”în birou” să îi ceară să candideze pentru alegerile prezidenţiale, susţinut de PSD. El explică faptul că, pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, PSD nu are capacitatea de aduna voturi pentru a câştiga scrutinul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.