Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că nu reprezintă o prioritate pentru el fostul lider al partidului Ion Iliescu şi nu ştie dacă aceasta este sau nu preşedinte de onoare al social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciolacu a fost întrebat, miercuri seară, într-o conferinţă de presă, dacă Ion Iliescu mai este sau nu preşedinte de onoare al PSD.

“Din câte ştiu, nu. Nu ştiu, nu e o prioritate a mea domnul Iliescu, dacă este preşedinte de onoare, unde e Statutul”, a răspuns Ciolacu.

Întrebat dacă la viitorul congres al PSD Ion Iliescu îşi va păstra aceasta calitate sau nu, Ciolacu a răspuns: “Nu ştiu dacă această calitate trebuie să i-o confere fiecare congres, necongres, nu înţeleg fondul problemei dumneavoastră, ce anume doriţi. (...) Ion Iliescu a reprezentat un simbol pentru România şi pentru democraţie. A reprezentat pentru că s-a retras din viaţa publică domnul Iliescu”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.