Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că Gabiela Firea este cea mai îndreptăţită să decidă dacă va cere sau nu anularea alegerilor din Bucureşti, iar partidul o va susţine în decizia luată. Iolacu a anunţat ă a trimis adrese la OSCE şi Comisia Europeană pentru a înştiinţa asupra problemeor care onsideră că au fost la alegerile de duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cel mai îndreptăţit nu este partidul, este candidatul să decidă cum va acţiona în continuare. Partidul e normal să îşi susţină candidaţii, mai ales când există o asemenea suspiciune şi decizia trebuie să fie a doamnei Gabriela Firea. Este candidatul partidului, ausmat şi e normal că doamna Firea are o mare frustrare când a văzut că s-au adus zeci de procese verbale modificate şi nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva”, a declarat, joi seară, la Antena 3, Marcel Cuolacu, întrebat dacă va cere anularea algerilor din Bucureşti.

Ciolacu a vorbit despre o ublă mpsură.

”Plus că mai e o mare suspiciune. La Călăraşi, unde a câştigat PSD şi la CJ şi la primăria de municipiu, au decis renumărarea voturilor. La Sectorul 5 unde nu a câştigat PSD, dar a pierdut PNL, s-a aprobat renumărarea voturilor. La Moldova Nouă, în Caraş-Severin, de unde este domnul Vela s-au anulat nişte alegeri, unde a câştigat un primar ales care nu avea dreptul să candideze, cu toate că el avea o decizie a instanţei că are dreptul să candideze. Am început să împărţim democraţia”, a mai declarat Ciolacu.

Liderul PSD a anunţat că a trimis adrese către OSCE şi Comisia Europenă: ”
Am încredere în justiţia din România. Am făcut adrese, le-am trimis în seara asta şi la OSCE şi la Comisia Europeană, fiindcă lucrurile depăşesc anumite limite şi este normal să ne adresăm şi Europei să ştie ce se întâmplă în România”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.