Liderul PSD Marcel Ciolaci acuză că, în prima săptămână de guvernare, noua putere a dat deja cinci ţepe uriaşe românilor şi că după alegeri, ”tot ce era promisiune a devenit agresiune”, concluzia sa fiind că ”Guvernarea Ţeparilor care mint, fură şi taie venituri nu poate scoate România din criză”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În prima săptămână de guvernare, noua putere a dat deja cinci ţepe uriaşe românilor! După alegeri, tot ce era promisiune a devenit agresiune!”, afirmă Ciolacu.
El spune  că Guvernul Dreptei îşi bate joc de 5 milioane de pensionari.
”Anul trecut, PNL le dădea pensionarilor o majorare de doar 14% înaintea alegerilor şi promitea că le va mări pensiile cu diferenţa până la 40% în 2021.
Realitatea lui Cîţu este că pensiile NU vor creşte decât din septembrie, cu un procent infim, care nu acoperă majorările de preţuri la alimente, medicamente şi utilităţi. V-au minţit, v-au păcălit!”, afirmă liderul PSD.
Conform liderului PSD, Guvernul Dreptei sărăceşte 5,5 milioane de salariaţi.
”Veniturile lucrătorilor din sectorul public îngheaţă în acest an. În sectorul privat, nici vorbă de promisiunea USR “Zero Taxe pe salariul minim”! Vor fi taxe, iar salariul minim creşte cu doar 2 lei pe zi, sumă ce nu acoperă nici măcar măştile de protecţie. Peste 1,4 milioane salariaţi sunt trimişi înapoi în sărăcie extremă, sunt lăsaţi să moară de foame. V-au minţit, v-au păcălit!”, susţine el.
În opinia sa, ”Guvernul Dreptei umileşte peste 215.000 profesori”.

”În ultimul an, v-au spus permanent că vor fi crescute salariile profesorilor, că se va respecta legea şi că sunt prevăzuţi banii în buget. În august, minciuna a fost demascată: educaţia nu mai era o prioritate, majorările au fost amânate. Astăzi vin şi vă spun că nici în 2021 salariile profesorilor nu vor creşte. V-au minţit, v-au păcălit!”, afirmă Marcel Ciolacu.
El consideră şi că ”Guvernul Dreptei condamnă IMM-urile şi antreprenorii români”.
”Au desfiinţat Start-Up Nation, program de succes pentru mii de companii locale. În plus, de 6 luni, Guvernul promite granturi de investiţii între 50.000 şi 200.000 euro din fonduri europene pentru IMM-uri din industria alimentară, panificaţie, auto, energie şi construcţii. Niciun leu nu a ajuns până acum în conturile vreunei companii mici şi mijlocii! V-au minţit, v-au păcălit!”, argumentează preşedintele PSD.
El mai susţine şi că ”Guvernul Dreptei calcă în picioare Justiţia”.
”Au făcut referendum simultan cu prezidenţialele din 2019 pentru ca legile justiţiei să nu mai poată fi schimbate prin OUG. Acum, chiar înainte de Revelion, pe şest, au dat OUG prin care modifică legile justiţiei! O adevărată hoţie de voturi de la cei care au promis exact contrariul! V-au minţit, v-au păcălit!”, potrivit lui Ciolacu.
”Guvernarea Ţeparilor care mint, fură şi taie venituri nu poate scoate România din criză! PNL şi USR+ au promis prosperitate, dar le oferă românilor doar austeritate!”, conchide Marcel Ciolacu.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.