Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seară, că, în cele 60 de zile de când este în funcţie, Guvernul Orban a dat şase asumări de răspundere, precizând că nu s-a dat încă ordonanţa pentru reorganizarea ministerelor. El a mai afirmat că a văzut din partea Executivului ilegalităţi, lipsă de imaginaţie şi abordări într-o logică electorală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În cele 60 de zile, în afară de faptul că a dat şase asumări şi o groază de bâlbe...nu ştiu dacă s-a dat încă ordonanţa cu reoganizarea ministerelor. Se tot promite că se dă şi o aşteptăm şi noi la Parlament să o putem vedea. Am văzut o groază aş spune chiar ilegalităţi, o lipsă totală de imaginaţie şi nişte abordări într-o logică total electorală, nu într-o logică normală de guvernare. Asta înseamnă că continuă să creadă că vor putea face alegeri anticipate în România, total nedemocratic, sau să modifice nişte legi prin forţă sau prin impunere, un lucru total nedemocratic, de asemenea, şi neadecvat timpurilor noastre şi ce dorim noi de la democraţie”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă vor fi alegeri anticipate, liderul PSD a răspuns: “Din punctul meu de vedere nu vor fi alegeri anticipate”.

În plus, liderul PSD a afirmat, răspunzând unei întrebări, că Guvernul Orban ”nu depăşeşte nota 5”. 

Guvernul Orban a fost învestit în funcţie în 4 noiembrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.