Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, a comentat candidatura fostului prim-vicepreşedinte al PNL Iulian Dumitrescu la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova. El a afirmat că, dacă era în locul acestuia, nu ar fi candidat şi nici nu ar fi permis candidatura acestuia la alegerile din acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Fiecare partid îşi ia deciziile proprii. Îl cunosc pe domnul Iulian Dumitrescu, ne vedeam la şedinţele de coaliţie. Eu, în locul dânsului, nu aş mai fi candidat, aş fi aşteptat să se aşeze lucrurile, să vadă despre ce e vorba.  Din funcţia de preşedinte al PSD, după o decizie a unui magistrat de îngrădire a unor drepturi, una e că ai o reclamaţie, una e că... dar în momentul în care un magistrat a dat o decizie, nu aş fi permis, şi v-o spun fără să.. sper să nu deranjez pe domnul Ciucă, categoric nu e vorba numai de mine. Niciun coleg din conducerea Partidului Social Democrat nu ar fi permis să candideze. Dar fiecare răspunde de deciziile pe care le ia”, a afirmat Marcel Ciolacu la România TV, joi seară. 
 
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
El a subliniat că interdicţia aplicată lui Iulian Dumitrescu privind exercitarea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova nu aparţine doar unui magistrat, fiind validată de mai mulţi judecători. 
 
Ciolacu a susţinut că Dumitrescu nu va câştiga alegerile din Prahova.
 
Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a depus semnăturile şi dosarul de candidatură pentru un al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean.
 
El spunea că a decis să candideze „pentru ca prahovenii să aibă o viaţă mai bună” şi „din respect” pentru aceştia.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.