Premierul Marcel Ciolacu i-a răspuns marţi, prim-vicepreşedintelui PNL Dan Motreanu, care spunea că premierul ar trebui să îşi dea demisia dacă eliminarea pensiilor parlamentarilor nu trece de controlul CCR. ”Categoric şi mă duc la CCR, pe urmă să decid şi în locul CCR, nu?”, a afirmat Ciolacu, arătând că trăim într-o ţară luiberă şi toată lumea are dreptul de a avea o opinie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Categoric şi mă duc la CCR, pe urmă să decid şi în locul CCR, nu? Trăim într-o ţară luiberă şi toată lumea are dreptul de a avea o opinie”, a declarat Marcel Ciolacu. 
 
”Am un program coerent de care mă voi ţine în fiecare zi”, a mai spus premierul. 

 

Europarlamentarul Dan Motreanu (PNL) afirma luni că Marcel Ciolacu ar trebui să îşi depună mandatul de premier, dacă proiectul prin care pretinde că sunt eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor e respins la CCR.

Motreanu afirma că aceste pensii au fost instituite printr-o lege din 2015, semnată şi de Ciolacu în calitate de iniţiator, şi că proiectul de eliminare a lor votat luni de Parlament este în mod intenţionat neconstituţional.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.