Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat de ce s-a abţinut la votul din Parlament în privinţa moţiunii care l-a vizat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu. ”Eu m-am abţinut pentru că eu domnului Virgil Popescu nu-i mai dau un cec în alb după aproape un an de zile”, a subliniat liderul social-democrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Colegii mei – şi vreau să-i felicit, să nu credeţi că nu au fost dezbateri la grupul parlamentar – colegii mei au votat pentru continuarea acestei coaliţii, fiindcă un vot negativ împotriva unui ministru membru al coaliţiei ar însemna că acea coaliţie nu mai funcţionează. Eu m-am abţinut pentru că eu domnului Virgil Popescu nu-i mai dau un cec în alb după aproape un an de zile, dar repet, este o discuţie foarte clară: remanierile se fac la Guvern, evaluarea miniştrilor o face primul ministru, fiecare cu atribuţiile lui”, a afirmat Marcel Ciolacu luni seară, la România Tv. 
 
Ciolacu a spus că nu regretă că PSD a intrat la guvernare într-un moment foarte dificil al României, arătând că datoriile făcute în anterioarele guverne nu puteau fi stinse în jumătate de an.
 
Anterior, Ciolacu afirma că a fost un vot de principiu, în care ”niciun ministru”, din partea lui, nu are un cec în alb. Premierul Nicolae Ciucă a spus, la rândul lui, că remanierea se face la Guvern.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.