Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că parlamentarii PSD, cu excepţia unuia care suferă de o boală incurabilă, vor fi prezenţi la votul moţiunii de cenzură marţi, el arătând că demersul PSD va fi susţinut şi de deputaţi şi senatori din afara partidului. „Este posibil ca marţi să treacă această moţiune de cenzură”, susţine liderul social-democrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Noi avem o posibilă singură lipsă – un deputat care are o boală incurabilă într-o fază foarte avansată – dar şi el încearcă să ajungă la vot. Am înţeles de la colegii de la AUR sunt cu toţii prezenţi. Categoric, deja au anunţat cei neafiliaţi că vor susţine moţiunea, vor fi voturi şi de la grupul minorităţilor şi ne mai trebuiesc voturi din zona actuală a acestei puteri. Ţinând cont că 70% dintre români consideră că suntem într-o direcţie greşită, sunt ferm convins că există şi parlamentari din actuala putere care consideră că suntem în direcţia greşită şi sperăm că voteze această moţiune. Poate domnul Orban  ne face surpriză şi îndeamnă anumiţi colegi să voteze această moţiune, nu neapărat ţinând cont de lupta lor politică internă. Poate face un act patriotic şi scapă această ţară de...”, a afirmat Ciolacu.
El susţine că a avut discuţii cu parlamentari din coaliţia aflată la guvernare, arătând că a discutat deja în acest sens. 
„Am avut astfel de discuţii, vom vedea marţi ce se va întâmpla. Cred că vor face o presiune fantastică să nu se deplaseze la vot, ca nu cumva să voteze din greşeală”, a adăugat liderul PSD.
În opinia liderului PSD, preşedintele Iohannis „ţine cu domnul Cîţu şi atuncea are tot interesul să nu treacă această moţiune de cenzură”.
„Este posibil ca marţi să treacă această moţiune de cenzură. Eu am spus că are 50% şanse să treacă. (...) Este nevoie de anumite voturi din actualul arc guvernamental”, mai susţine Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.